Galerija fotografija: Pogledajte kako se iz tjedna u tjedan bivša livada iza Doma zdravlja mijenja u veliki gradski parking

Pretvaranje livade u Pucekovićevoj ulici u gradski parking je na vrhuncu. Radnici VG Komunalca već su počeli i asfaltirati. Na mjestu gdje je doslovce do prije dva i pol mjeseca bila livada, već se jasno vide obrisi jednog od najvećih parkirališta u Velikoj Gorici.

Uz pomoć našeg vjernog čitatelja, koji redovito snima napredak radova, donosimo vam novi kolaž fotografija s gradilišta parkinga iza Doma zdravlja. Tako davnim se čini naš tekst u kojem smo pisali kako su prvim bagerima koji su došli na livadu u Pucekovićevoj zasmetali parkirani automobili s kraja srpnja.

I prije mjesec dana, početkom rujna, objavili smo kako napreduju radovi na parkingu iza Doma zdravlja kroz objektiv kamere našeg čitatelja. Već se tada vidjela velika razlika u promjeni vizure tog dijela Velike Gorice. Danas je razlika puno veća.

Radovi, koje izvode radnici VG Komunalca, ukupno vrijede 2,2 milijuna kuna (uključujući PDV).  Već su počeli stavljati asfalt, a na kraju će ukupno asfaltirati 1700 četvornih metara kolnika i 450 četvornih metara pješačke staze, napravit će 11 rampi za invalide, urediti odvodnju, drenažu, oborinsku odvodnju, iscrtati i postaviti vertikalnu i horizontalnu signalizaciju.

Da budući parking ne bude u mraku postavit će 13 novih stupova javne rasvjete i 17 svjetiljki. Planirani rok završetka radova je 15. studenog 2020.

 

Parking
27.07.
19.08.
Parking
01.09.
16.09.
22.09.
02.10.
Počelo je asfaltiranje

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare