Proglašeni najbolji učitelji u Hrvatskoj: Među 504 najboljih i osam velikogoričkih učitelja, najviše iz OŠ Nikole Hribara Nagradu su dobili Sanja Božinović, Valentina Japec, Erika Likan Kelentrić, Milan Omrčen i Vesna Stipić iz OŠ Nikole Hribara /// Dalia Kager i Marina Mužek iz OŠ Eugena Kvaternika /// Tomislav Mirko Špoljar iz Umjetničke škole Franje Lučića.

najbolji učitelji
Foto: Gorica.info

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je popis 504 najuspješnijih učitelja u školskoj godini 2019./2020. Među njima je i osmero učitelja i nastavnika iz Velike Gorice. Nagrađeni najbolji učitelji će dobiti novčanu nagradu od 10.000 kuna bruto.

Najviše nagrađenih je iz Osnovne škole Nikole Hribara, njih petero. – Ponosni smo što je među nagrađenim odgojno-obrazovnim djelatnicima čak petero djelatnika naše škole. Čestitamo nagrađenim učiteljima Sanji Božinović, Valentini Japec, Eriki Likan Kelentrić, Milanu Omrčenu i Vesni Stipić – objavili su iz Nikole Hribara.

Među nagrađenima su još Dalia Kager i Marina Mužek iz OŠ Eugena Kvaternika te Tomislav Mirko Špoljar iz Umjetničke škole Franje Lučića.

Najbolji učitelji odabiru se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana, a kategorije uključuju: mentorstvo učenicima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje, projekte, unaprjeđenje rada škole,…

Na javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja prijavilo se ukupno 1769 kandidata, a Povjerenstvo za nagrađivanje, koje broji 15 članova na čelu s Eminom Berbić Kolar s Fakulteta za odgojne i obrazovne djelatnosti iz Osijeka, izabralo je 504 najuspješnija. Nagrade su dodijeljene na Svjetski dan učitelja.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare