VG Legacy pokrenuo humanitarnu akciju: Prodajom kolača i sarme na Gastru Turopolja prikupljaju novac za opremanje goričke hitne

vg legacy

Iako ove godine nema tradicionalnog turopoljskog ručka na Gastru Turopolja, priliku da pojedete nešto s nogu i zasladite se kolačima nudi ekipa iz VG Legacy tima na svom štandu. Oni će u subotu i nedjelju prodavati kolače i sarmu to go, a sav prikupljeni novac ide u humanitarne svrhe i to za velikogoričku hitnu.

– Uz sarmu to go, ponudit ćemo razne vrste kolača, od tradicionalnih do modernih uz strogo poštovanje epidemioloških mjera. Svaki kolač će biti posebno zapakiran, najavili su iz VG Legacya.

Sve što će ponuditi Goričanima pripremili su volonteri VG Legacya, a peciva je donirao Perparim Ramanadaj, vlasnik goričke pekare. Kolače će prodavati po pet kuna za komad, a sarma to go je 20 kuna. U ponudi imaju i obiteljsko pakiranje kolača.

– Lako ćete nas prepoznati po majicama superjunaka s prepoznatljivim logom VG Legacy – za VG hitnu. Sebe ne smatramo superjunacima, ali smatramo da ćemo uz pomoć naših sugrađana napraviti nešto super i nešto veliko za sve nas – kazala je Marija Šapina iz VG Legacya.

VG Legacy tim želi opremiti vozila velikogoričke hitne s opremom koja im nedostaje. Planiraju kupiti moderni modularni defibrilator koji se može upotrebljavati i na mokrim površinama, dva prijenosna EKG aparata (vozila ih još nemaju), dva vakum madraca i video laringoskop. – Ova medicinska oprema spašava živote, a pošto je svaki život bitan, trebat ćemo i vašu pomoć, poručuju iz VG legacy tima.

vg legacy

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare