Pogledajte fotografije s najukusnijeg goričkog sajma: Gastro Turopolja i bez tradicionalnog nedjeljnog ručka mami posjetitelje nizom delicija Tradicionalnog turopoljskog nedjeljnog ručka ove godine zbog protuepidemijskih mjera neće biti, ali ima sasvim dovoljno drugih zanimljivosti i mogućnosti da pokažete svoju humanost

Gastro Turopolja izmamio je mnogobrojne Velikogoričane koji su subotnje poslijepodne proveli obilazeći štandove s medom, kolačima, prirodnom kozmetikom, džemovima,… Ljubitelji piva mogli su isprobati različite vrste craft piva, a mnogi su kupovali kolače kod Buvljakuša koje su sav prihod namijenile za pomoć Josipu Filipoviću iz Petrovine koji je u nesreći ostao bez motorike ruku i nogu.

Na štandu VG Legacy tima bilo je veselo, pjevalo se i plesalo, prodavali se kolači i sarma to go, a sav novac ide za goričku hitnu odnosno za kupnju opreme koja im nedostaje.

Gastro Turopolja možete posjetiti i sutra i kupiti neki od proizvoda domaćih obrtnika i poljoprivrednih gospodarstava ili se priključiti nekoj od eko radionica.

Tradicionalnog turopoljskog nedjeljnog ručka ove godine zbog protuepidemijskih mjera neće biti, ali ima sasvim dovoljno drugih zanimljivih i ukusnih sadržaja. Iskoristite mogućnost i da pokažete svoju humanost jer na većini štandova barem dio prihoda ide u dobrotvorne svrhe.

 

 

Gastro Turopolja

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare