Gorica – Rijeka: Navijači, požurite, počela je pretprodaja ulaznica. Broj gledatelja je ograničen na najviše 30 posto kapaciteta svake tribine

gorica rijeka
Broj navijača je ograničen zbog protuepidemijskih mjera / Foto: Gorica.info

Gorica – Rijeka sljedeća je utakmica koja će se odigrati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Dvoboj počinje u nedjelju, 25. listopada, u 17:05 sati, a iz goričkog nogometnog kluba poručuju da je počela pretprodaja ulaznica.

Broj ulaznica je smanjen zbog pandemije koronavirusa, pa se utakmice igraju s najviše 30 posto popunjenosti svake tribine. Temeljem odluke HNS-a o zabrani gostujućih navijača, na gorički stadion neće moći ući ljudi s prebivalištem izvan Zagreba i Zagrebačke županije.

Gorica i Rijeka dosad su se u Prvoj HNL susreli osam puta. Šest puta je pobijedila Gorica, jednom je bilo neriješeno, a samo jednom je pobijedila Rijeka. Ta jedina pobjeda Rijeke (2:0)  bila je ujedno i premijerni nastup Gorice u Prvoj HNL, 28. srpnja 2018. godine na Rujevici. Ukupna gol razlika je 12:5 za Goričane.

Ulaznice za utakmicu Gorca – Rijeka mogu se kupiti u pretprodaji isključivo online na ulaznice.hr/r/HNK_Gorica po cijeni od 20,00 kuna. Na dan utakmice, nakon 11 sati, cijena ulaznica će biti 40,00 do 50,00 kuna.
Zapadna blagajna u nedjelju će raditi od 15:00 sati.

POŠTIVANJE EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

HNK Gorica moli sve navijače koji dolaze na utakmicu Gorica – Rijeka da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera i da održavaju razmak na tribinama. Također, molimo navijače da uz kupljenu ulaznicu ponesu i identifikacijski dokument u svrhu provjere identiteta prije ulaska na stadion.

GODIŠNJE ULAZNICE

Pretplatnici koji još nisu preuzeli svoje godišnje iskaznice to će moći učiniti na dan utakmice, u nedjelju, na ticket pointu kod zapadne tribine. Ticket point se otvara dva sata prije početka utakmice, odnosno u 15:00 sati.

Godišnje ulaznice mogu se kupiti online klikom ovdje.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare