Vremenska prognoza: Danas ugodno, sutra popodne kiša, a onda do vikenda relativno stabilno s temperaturama oko 15 stupnjeva Celzijevih

vremenska prognoza
Foto: Pixabay

Ovaj tjedan, kada intenzivnije odlazimo na groblja kako bi se sjetili naših najmilijih kojih više nema, bit će relativno ugodan što se tiče vremenskih prilika. Vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda će vam, nadamo se, pomoći da isplanirate aktivnosti sljedećih dana.

Današnji dan će na našem području biti pravi predstavnik babljeg ljeta jer bi se temperature mogle podignuti na 20 stupnjeva Celzijevih, pa možda i mrvicu više.

Ugodno će biti i u utorak prijepodne, ali već u rano poslijepodne može se očekivati kiša na našem području. Ona bi se trebala zadržati i u prvom dijelu noći na srijedu. Iako temperatura zraka neće biti visoka kao u ponedjeljak, neće biti ni puno sjvežije jer će se najviša dnevna kretati oko 15 stupnjeva Celzijevih, kaže vremenska prognoza.

Takva najviša temperatura zraka u danu će se zadržati sve do petka. I vrijeme bi trebalo biti uglavnom bez padalina iako je moguća mjestimična i kratkotrajnija kiša u petak navečer. Bit će i sunca, pa nam njegova odsutnost neće biti razlog za lošije raspoloženje.

Jutarnje magle su također moguće, posebno u četvrtak i petak, pa bi vozači trebali biti posebno oprezni.

Subota, kako sada izgleda, mogla bi biti tmurna, a moguća je i kiša. No, vremenska prognoza za vikend još se uvijek ne temelji na dovoljno podataka da bi mogla biti preciznija.

Podsjećamo vas da od utorka vrijede i nove protuepidemijske mjere, koje se odnose i na posjete grobljima.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare