Osnovna škola Velika Mlaka: Roditelji su u školu slali zaraženu djecu i zato od sutra viši razredi prelaze na online nastavu

osnovna škola velika mlaka

Osnovna škola Velika Mlaka, i to razredi od 5. do 8., sutra, 30. listopada prelaze na nastavu na daljinu, objavljeno je večeras iz škole.

– Prema preporuci školske liječnice i nadležne epidemiološke službe od sutra, 30. listopada svi učenici predmetne nastave prelaze na nastavu na daljinu radi zaustavljanja širenja zaraze i očuvanja zdravlja učenika. Naime, trenutačno je u Osnovnoj školi Velika Mlaka pozitivno dvoje učenika i jedan djelatnik, a nekoliko je potencijalno pozitivnih učenika jer su ih roditelji slali u školu unatoč tome što su čekali rezultate testa, a rezultati su bili pozitivni – objavila je ravnateljica škole Zrinka Šućur.

Ravnateljica je pozvala roditelje da prate web stranicu škole jer će sutra objaviti detalje vezane za održavanje online nastave.

Osnovna škola Velika Mlaka trenutačno ima dva razreda predmetne nastave u samoizolaciji i za njih je organizirana online nastava. Učenici su se u školu trebali vratiti 3. studenoga.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare