Jeste li vidjeli ovog muškarca: Policija moli pomoć u potrazi za njim, informacije možete dostaviti i anonimno

muškarca
Foto: PUZ

Policijska uprava zagrebačka na svojim je stranicama objavila fotografije muškarca za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu prijevare. Policija moli građane koji su vidjeli muškarca ili ga prepoznaju da se jave.

– Dana 2. kolovoza 2019. godine oko 18.30 sati u Zagrebu u Draškovićevoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „Prijevara“ na štetu starijeg muškarca. Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu – navodi se u policijskom priopćenju.

Nepoznati je muškarac starosti oko 55-60 godina, visine oko 180 cm, jače tjelesne građe, sijede kose, tada je nosio dioptrijske naočale i bio odjeven u plave traperice, kariranu košulju kratkih rukava i crne cipele.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj 01/4570-120 ili njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i e-mailom na adresu v.pp.zagreb@mup.hr, kažu iz policije.

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

muškarca
                                                Foto: PUZ

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare