Udruge javite se na javni poziv Zagrebačke županije: Za nabavu opreme na raspolaganju je 400.000 kuna

udruge
Foto: Zagrebačka županija

Zagrebačke županije raspisala je danas javni poziv za dodjelu potpora za financiranje programa nabave opreme za rad kulturno-umjetničkim udrugama. Udrugama je na raspolaganju 400.000 kuna. Najveći iznos koji se može prijaviti po pojedinom projektu je 20.000 kuna. Udruge se mogu javiti na javni poziv do 25. studenoga 2020. godine

Potpore se dodjeljuju za kupnju ili izrada narodne nošnje, odijela za nastupe, kupnju ili popravak glazbenih instrumenta, ormara, polica, komoda ili sl. za pohranu nošnje i glazbenih instrumenata, digitalne opreme za scenski nastup.

Prijavu projekta na Javni poziv može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga i djeluje najmanje jednu godinu u zaključno s danom objave Javnog poziva, koja je programski usmjerena na rad u području kulture, što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu udruge, koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija i koja je ispunila ugovorne obveze prema Zagrebačkoj županiji te svim drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare