Uz prijetnje plinskim pištoljem 22-godišnji mladić opljačkao četiri kladionice: Šteta iznosi gotovo 48.000 kuna, policija ga uhvatila Mladi pljačkaš u kladionice je ulazio za vrijeme dok su zaposlenice bile same te uz prijetnju plinskim pištoljem krao novac

kladionice
Foto: PUZ

Policija je uhvatila 22-godišnjeg mladića kojeg sumnjiči da je opljačkao četiri kladionice.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni, 11. listopada oko 20 sati, došao u Sesvete u Kašinsku cestu, za vrijeme dok se zaposlenica nalazila sama u kladionici, maskiran ušao unutra te prijeteći plinskim pištoljem ukrao novac.

Sumnja se da je 26. listopada na Čulinečkoj cesti oko 20.45 sati, došao do sportske kladionice, ušao unutra, za vrijeme dok se zaposlenica nalazila sama, prišao joj te prijeteći plinskim pištoljem otuđio novac, objavila je zagrebačka policija.

Također, 5. studenoga oko 20.15 sati, osumnjičeni je opet došao u Čulinečku cestu, ali ovaj puta u drugu kladionicu te opet ušao unutra za vrijeme dok se zaposlenica nalazila sama, prišao joj te prijeteći plinskim pištoljem otuđio novac.

Sljedećeg dana, 6. studenoga i ovog puta u večernjim satima, osumnjičeni je došao u Sesvete u Kašinsku ulicu te na identičan način počinio razbojništvo te otuđio novac i cigarete.

Sveukupna materijalna šteta nastala u pljačkama kladionica je oko 47.800 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare