Gotovo je: Gradsko parkiralište u Pucekovićevoj ulici je završeno, pogledajte jesu li dobro uložili naših dva milijuna kuna u 98 parkirnih mjesta

gradsko parkiralište
Ovako se gradio novi gradski parking / Foto: Gorica.info i Čitatelj

Gradsko parkiralište u Pucekovićevoj ulici je završeno. U utorak smo objavili vijest da radnici VG Komunalca sade stabla na zemljanim površinama na rubu parkinga i da će radovi na tom projektu biti završeni prije roka.

Službeni rok je 15. studenog, no već danas je jasno da su radovi završeni.

Radnici su asfaltirali 1700 četvornih metara kolnika i 450 četvornih metara pješačke staze, napravili su 11 rampi za invalide, uredili odvodnju, drenažu, oborinsku odvodnju, iscrtali i postavili vertikalnu i horizontalnu signalizaciju. Da gradsko parkiralište ne bude u mraku postavili su 13 stupova javne rasvjete i 17 svjetiljki.

Gorica.info je prvi tekst o ovom projektu objavio još 28. srpnja s fotografijama koje nam je poslao čitatelj. Upravo je taj naš odani suradnik sljedećih tjedana redovito pratio napredovanje radova i radnika, a mi smo isto tako vas obavještavali o tijeku radova.

Mišljenja oko ovog gradskog parkirališta su podijeljena. Većina reakcija koja je došla do nas je pozitivna budući u tom dijelu Velike Gorice kronično nedostaje parkirnih mjesta, ali, naravno, bilo je i onih koji su žalili za livadom koja se do prije stotinjak dana prostirala uz Pucekovićevu ulicu i koja je služila za razonodu i razgibavanje kako ljudima tako i njihovim kućnim ljubimcima psima.

Da vas podsjetimo ovako je nekada izgledala livada:

gradsko parkiralište
Do pred kraj srpnja na livadi su se igrali ljudi s psima / Foto: Čitatelj

A ovo je posljednja fotografija dovršenog parkirališta:

gradsko parkiralište
A danas je tamo parkiralište za stotinjak automobila / Foto: Čitatelj

Procijenite sami je li gradska vlast dobro potrošila naših dva milijuna kuna.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare