Bruno Škrinjarić i Renata Horvatek, atletičari MK Velika Gorica, ostvarili sjajne rezultate na plitvičkom polumaratonu: Kući se vraćaju s brončanim medaljama

bruno škrinjarić
Foto: Maraton klub Velika Gorica

Seniori i veterani MK Velika Gorica nastupili su danas na 35. Plitvice polumaratonu gdje su postigli odlične rezultate. Brončane medalje osvojili su Bruno Škrinjarić i Renata Horvatek.

U muškoj konkurenciji najbolje plasirani član bio je Bruno Škrinjarić, koji je utrku završio za 1:16:35 te se popeo na ukupno treće mjesto u muškoj konkurenciji. Iako se radi o jednim od najtežih polumaratona u Hrvatskoj s ukupnom visinskom razlikom od skoro 400 metara, Bruni je ovo novi osobni rekord na ovoj distanci, objavili su iz MK Velika Gorica.

Nakon Brune u cilj ulazi i Josip Martinović, koji je prvi put nastupio na ovoj utrci te s vremenom 1:39:50 zauzeo ukupno 14. mjesto kod muškaraca, a samo sekunde su ga dijelile od bronačne medalje u svojoj dobnoj kategoriji.

bruno škrinjarić
Foto: MK Velika Gorica

U ženskoj konkurenciji boje Kluba branila je Renata Horvatek, koja je utrku savladala za 2:00:10 i osvojila 3. mjesto u kategoriji Ž45.

Iz MK Velika Gorica ističu da je ova turbulentna atletsku sezona završena, sada svima slijedi kratak predah prije početka priprema za regularnu, nadaju se, corona-free natjecateljsku 2021. sezonu.

bruno škrinjarić
Foto: MK Velika Gorica

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare