Šembera pokrenuo Inicijativu za Goricu: Ne prepuštajmo svoju sudbinu i sudbinu naše djece u ruke ljudima koji ne znaju od Velike Gorice stvoriti moderan grad

Šembera

Gradski vijećnik Alan Šembera pokrenuo je inicijativu koja u fokusu ima opći boljitak našeg grada pa je i nazvana Inicijativom za bolju Goricu. Šembera je u našem gradu poznat i kao jedan od inicijatora Udruge jezero Čiče – Turopoljsko more. Sada je s još osmoricom Velikogoričana u ponedjeljak i javno objavio tekst inicijative te pozvao zainteresirane Velikogoričane da im se pridruže. Tekst inicijative prenosimo u cijelosti:

Dragi Velikogoričani, Turopoljci,
ako mislite da je Velika Gorica primjer modernog grada u kojem vlada demokracija, gdje gradske službe i poduzeća odlično odrađuju svoj posao i zadovoljni ste njihovom uslugom, da gradski i prigradski prijevoz savršeno funkcioniraju, da su nam gradska tržnica i sajmište ponos našeg grada, ako uživate u vožnji našim cestama, ako smatrate da je jezero Čiče odličan sportsko-rekreativni centar, da je grijanje optimalno riješeno, da se ponosimo svojim sređenim središtem grada, da pametno korisitimo EU fondove onda se nemojte dalje zamarati ovim tekstom!

Ako pak, kojim slučajem mislite da to ipak nije tako, da u zadnjih 25 godina, otkada postoji kao samostalan grad, Velika Gorica niti blizu nije iskoristila sve svoje potencijale, te da su potrebne korijenske promjene u organizaciji našeg grada, ako mislite da ovako dalje više ne može, pridružite se i priključite Inicijativi za bolju Goricu. 

Stanovnici Velike Gorice i Turopolja, nemojte više okretati glavu od velikih problema s kojima se naš grad i cijelo Turopolje suočavaju! Izađite iz mraka nametnutog nam jednoumlja i napravite nešto korisno i konkretno za sebe, svoju djecu i svoj grad.

Naš grad propada u vrtlogu nesposobnosti, neznanja, privatnih interesa i nepotizma nekolicine koja se pod krinkom politike i patriotizma bogati i uništava sve čega se dotakne.

Ova inicijativa ide za okupljanjem svih onih koji zaista vole svoj dom i žele podići svoj glas za bolje sutra, bolju Veliku Goricu i Turopolje.

Krajnji je čas da se Velika Gorica i Turopolje probude i pokrenu kotač gospodarskog, kulturnog i modernog razvoja baziranog na znanju, tehnologiji, entuzijazmu i europskim fondovima.

Iskoristimo svoje potencijale u blizini milijunskog tržišta, prometnoj povezanosti, čistoj vodi i prostoru, svojoj bogatoj tradiciji i ljudima.

Ne prepuštajmo svoju sudbinu i sudbinu svoje djece u ruke ljudi koji ne znaju, ne žele i ne mogu od Velike Gorice stvoriti moderan i napredan europski grad, grad i regiju zadovoljnih stanovnika.

Poduprite Inicijativu za bolju Goricu.
Priključite se svojim idejama i djelima!

Pokretači Inicijative:
Igor Fiolić, Hrvoje Senegović, Mario Janečić, Damir Lučić, Zoran Lovrić, Dražen Mataković, Zoran Žic, Alan Šembera

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare