Policija pronašla ženu i muškarca koji su provaljivali u kuće i stanove po Velikoj Gorici i Zagrebu: Šteta je veća od 60.000 kuna

provaljivali u kuće i stanove
Foto: PUZ

Zagrebačka policija pronašla je ženu (40) i muškarca (38) koji su provaljivali u kuće i stanove po Velikoj Gorici i Zagrebu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su 40-godišnjakinja i 38-godišnjak počinili dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem, od čega je jedno u pokušaju dok je 40-godišnjakinja počinila još devet teških krađa, od čega je jedna u pokušaju, objavili su iz policije.

Policija sumnja da je u razdoblju od 22. travnja do 12. srpnja 2020. godine 40-godišnjakinja provaljivala u domove na području Velike Gorice i Zagreba, nakon čega bi uzimala novac, nakit i ostalo. Osumnjičena se na mjesta počinjenja kaznenog djela najčešće dovozila automobilom, a u dvije pljačke s njom je bio 38-godišnji muškarac.

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 61.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih koji su provaljivali u kuće i stanove podnijeto je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare