Kolone na autocesti prema Karlovcu zbog teške prometne nesreće: Više poginulih i ozlijeđenih u sudaru teretnog vozila i kombija

nesreća
Gužve na A1 / Foto: Kamere HAK-a

Teška prometna nesreća dogodila se jutros na autocesti A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Karlovca. Očevidac je za 24sata potvrdio nesreću i kazao da su u kanalu pokraj ceste završili kamion i kombi.

– Bili smo udaljeni 300 metara, auti su se počeli križat, kombi i šleper su završili u kanalu. Užasno je izgledalo, ljudi su ležali po kanalu, ima ih više ozlijeđenih – ispričao je čitatelj za 24sata.

Isti portal objavio je i fotografiju njihova čitatelja snimljenu na mjestu nesreće. Na fotografiji se vidi tegljač u kanalu i iza njega kombi prevrnut na krov. Pokraj kombija je slika zamućena i može se pretpostaviti da se tamo nalaze tijela stradalih. Uzrok nesreće je zasad, naravno, nepoznat.

Nesreća je i u fokusu redovnih izvještaja HAK-a o stanju na cestama. HAK navodi da je promet na tom dijelu autoceste preusmjeren i da se vozi obilaznim pravcima. Na izlazu s autoceste na Donjoj Zdenčini u smjeru Karlovca je kolona duga oko pola kilometra.

Uskoro opširnije…

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare