Gradska knjižnica poziva dužnike da se jave i vrate knjige uz plaćanje simbolične zakasnine: Akcija se provodi u petak i subotu Dužnici koji imaju velike zakasnine mogu svoja dugovanja riješiti za 50 kuna

zakasnina
Foto: Pixabay

Gradska knjižnica provodi akciju djelomičnog oprosta zakasnina. U petak i subotu, 27. i 28. studenoga, možete vratiti knjige koje već dugo imate kod kuće i platiti samo 50 kuna zakasnina. Akcija se provodi pod sloganom “Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!“.

– Na te dane omogućit ćemo dužnicima koji su u velikim zakasninama da vrate knjige uz jedinstven iznos zakasnine koji samo na taj dan iznosi 50 kuna. Tako ćemo omogućiti korisnicima, kojima je zbog naraslih iznosa dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba, da uz ovaj simboličan iznos ponovno postanu aktivni članovi – poručili su Gradske knjižnice Velika Gorica.

Svi korisnici knjižnice u petak od 8 do 19:30 te u subotu od 8 do 13 sati mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici uz parcijalnu naplatu zakasnine, i to u sva tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, iz Gradske knjižnice mole da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bi problem riješili na obostrano zadovoljstvo.

Korisnicima koji imaju blokadu zbog prethodno nepodmirenih zakasnina, također će biti oproštena dugovanja ukoliko to na taj dan zatraže u knjižnici osobno ili telefonom.

Parcijalni oprost zakasnina korisnicima omogućuje da za samo 50 kuna riješe svoja višemjesečna dugovanja.

– Iskoriste ovu mogućnost jer naše police željno iščekuju vraćene knjige kako bi one mogle pronaći svoj put do novih čitatelja- istaknuli su iz Gradske knjižnice.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare