Božićna priča obitelji Salaj u Grabovnici je odgođena: Više od pet milijuna božićnih lampica sutra se neće upaliti zbog korone

božićna priča
Foto: Facebook Božićna priča

Na imanju obitelji Salaj u Grabovnici pored Čazme sve je spremno da Božićna priča zasvijetli punim sjajem. Sutra je trebalo zasvijetliti više od pet milijuna božićnih lampica, ali to se neće dogoditi. Zbog trenutačne epidemiološke situacije ovogodišnje otvorenje je odgođeno do daljnjega, objavila je obitelj Salaj na društvenim mrežama.

– Dragi  naši posjetitelji, želimo vam naglasiti kako “Božićna priča obitelji Salaj” nije otkazana već odgođena. Sutra nećemo biti u mogućnosti otvoriti manifestaciju i jako nam je žao zbog toga, posebice svih vas koji ste nas planirali posjetiti ovog vikenda.

Još uvijek čekamo definitivnu potvrdu Stožera kako bi znali kada ćemo moći otvoriti manifestaciju na isti ili sličan način kako je to bilo u proteklih 19 godina. Čim budemo znali točan datum podijelit ćemo ga s vama. Od srca se nadamo da se vidimo i ove godine.

božićna priča

Obitelj Salaj je u nevjerici jer je riječ o manifestaciji koja se održava na otvorenom, na golemoj površini od čak deset hektara. Osim tuge i razočaranja, tu je i pitanje kako dalje jer se Salajland prihodima od ta dva mjeseca pokriva cijelu godinu. Božićna priča pripremala se od ljeta, postavljene su nove atraktivne svjetlosne atrakcije, ali sada je sve stalo zbog korone.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare