Ministar zdravstva Vili Beroš objavio fotografiju iz ureda na Facebooku: Ponovono sam u uredu nakon preboljele korone

ministar zdravstva vili beroš
Fotografija koju je danas na Facebooku objavio ministar Beroš / Foto: Facebook

Ministar zdravstva Vili Beroš vratio se danas u ured. Beroš je, podsjetimo, bio zaražen koronavirusom, a vijest o tome objavljena je 19. studenog.

Tada je Ministarstvo zdravstva izašlo sa sljedećim priopćenjem:

“Pojavom simptoma bolesti, ministar Vili Beroš obavio je testiranje na prisutnost koronavirusa te je jutros dobio rezultate testa da je pozitivan. Ministar Vili Beroš je stabilnog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom te nastavlja obavljati svoje obveze u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa”.

Ministar se kasnije redovito pojaljivao kao gost u raznim medijima pokazujući da se dobro nosi sa koronavirusom. I onda je danas objavio sljedeći status na Facebooku:

“Ponovno sam u uredu nakon preboljele korone. Prvi je tjedan novih mjera zaštite od širenja zaraze. Puno toga si uskraćujemo, ali vjerujem da će nam se dobrim vratiti – manje zaraženih, oboljelih i umrlih. Za zdravlje i živote nijedna žrtva nije velika. Hvala svim zdravstvenim djelatnicima na prijegornom radu.”

U samo dva sata nakon objave Beroš je dobio 650 likeova i 150 komentara.Njegova je objava podijeljena 16 puta.

Istodobno danas je prvi radni dan kojeg premijer Andrej Plenković provodi u samoizolaciji. Njegova supruga se testirala na covid u subotu i nalaz je pokazao da je pozitivna. Premijer je, prema uputama epidemiologa, morao u samoizolaciju koju, prema riječima njegova šefa Ureda Zvonimira Frke-Petešića, provodi u potkrovlju. Danas je iz samoizolacije vodio sjednicu Vlade.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare