Mrtva pijana sjela za volan i krenula u vožnju: Policija uhitila 43-godišnju ženu koja je imala 3,27 promila alkohola u krvi

mrtva pijana
Vozačici je izmjereno 3,27 promila alkohola u krvi, objavila je policija / Foto: Pixabay

Policija ovaj vikend na našem području provodi akciju pojačanog nadzora vozila i vozača. Prvi dan akcije utvrdili su 122 prometna prekršaja. Otkrili su pet vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola. Rekorder je bila jedna 43- godišnja žena koja je mrtva pijana sjela za volan i krenula u vožnju.

Policija je sinoć zaustavljala vozila i kontrolirala vozače na Slavonskoj aveniji. Među zaustavljenima je bila i 43-godišnja vozačica koja je podvrgnuta alkotestiranju.

Uređaj je pokazao da ima 3,27 promila alkohola u krvi. Policajci su ostali u školu. Vozačica je odmah uhićena i odvedena u policiju na triježnjenje. Danas će vozačica izići pred prekršajnog suca. Koliku će kaznu dobiti mrtva pijana vozačica doznat ćemo uskoro.

Najviše prekršaji počinili su vozači koji su prebrzo vozili (69), 13 ih je nepropisno koristilo mobitel u vožnji, a 14 vozača se zaboravilo vezati sigurnosnim pojasom. Jedna osoba bila je pod utjecajem droge, objavili su iz policije.

Akcija se nastavlja danas i sutra, pazite kako vozite.

 

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
2 years ago

Najvjerojatnije je nešto žestoko popila i u sljedećih 5 minuta su obavili mjerenje. Dakle, izmjerili su alkohol iz usne šupljine, a ne iz pluća. Trebalo je krv izvaditi i odrediti stupanj alkoholiziranosti.