VG Čistoća: Ako ste zbog epidemioloških mjera zatvorili poslovni objekt javite nam, nećemo vam ispostaviti račun za odvoz otpada za prosinac

vg čistoća poduzetnicima
Foto: VG Čistoća

VG Čistoća je objavila poziv poduzetnicima koji su zbog odluka Stožera Civilne zaštite i epidemioloških mjera morali zatvoriti poslovne objekte i prekinuti s gospodarskom djelatnošću na području Velike Gorice.

– Ukoliko ste privremeno u potpunosti zatvorili svoj objekt i ne obavljate nikakvu poslovnu djelatnost te Vam nisu potrebne usluge zbrinjavanja otpada VG Čistoće d.o.o. molimo da nas o tome obavijestite kako vam ne bi ispostavili račun za mjesec prosinac – stoji u objavi na internetskoj stranici VG Čistoće.

Poduzetnici koji su zatvorili objekte trebaju ispuniti Zahtjev za privremenu obustavu fakturiranja cijene javne usluge za vrijeme trajanja mjera ograničavanja rada uslužnih djelatnosti, koji se nalazi na ovoj poveznici. Uz zahtjev potrebno je dostaviti dokaz o privremenom prestankku rada poput ispisa iz e-Porezne ili neki drugi dokaz. Sve to treba dostaviti na email odjava@vgcistoca.hr do 15. prosinca ove godine.

Onima koji ne ispune zahtjev i ne dostave ga u roku, uz prije spomenuti dokaz o privremenom prestanku obavljanja djelatnosti, usluga zbrinjavanja otpada će se nastaviti redovno naplaćivati. Ova odluka vrijedit će do opoziva odluke Stožera Civilne zaštite o privremenom zatvaranju dijela poslovnih objekata.

VG Čistoća je ovom akcijom postala prvo komunalno poduzeće iz Velike Gorice koje se aktivno uključilo u pomoć poduzetnicima.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare