Novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Velikoj Gorici: Koronavirus skratio i vrijeme kada možete odložiti otpad na Sajmištu

radno vrijeme reciklažnog dvorišta
Zbog skraćenog radnog vremena reciklažnog dvorišta vjerojatno će naši neodgovorni sugrađani više ovako ostavljati otpad pred njegovim vratima / Foto: Gorica.info

Novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta stupa na snagu u ponedjeljak, 7. prosinca, obavijestili su javnost iz VG Čistoće. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta bit će skraćeno od ponedjeljka do petka u odnosu na dosadašnje radno vrijeme.

Dakle, radnim danima reciklažno dvorište bit će otvoreno od 9 do 17 sati, a subotom radno vrijeme ostaje nepromijenjeno, od 8 do 16 sati. Prema dosad važećem zimskom radnom vremenu, reciklažno dvorište bilo je otvoreno od 7 do 20 sati od ponedjeljka do petka.

Iz VG Čistoće poručuju kako je do ovih promjena došlo zbog povećanog broja oboljelih od COVID 19 te u svrhu zaštite naših korisnika kao i radnika na reciklažnom dvorištu. O eventualnim promjenama i povratku na staro radno vrijeme građani će biti pravodobno obaviješteni, zaključuju iz VG Čistoće.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
2 years ago

Kako sada “skraćeno radno vrijeme” štiti zaposlenike od korone?

Zadnji uredio 2 years ago by Ribničan