Turopoljsko srce opet grije: Od ponedjeljka počinje jedna od najljepših humanitarnih akcija u Velikoj Gorici i našem kraju

Turopoljsko srce
Turopoljsko srce: Detalji s prošlih humanitarnih akcija / Foto: Facebook Turopoljsko srce

Turopoljsko srce naziv je humanitarne akcije koja se već dvije godine odvija tijekom prosinca. Novac se prikupljao aukcijom dresova i slika, te na humanitarnom nogometnom turniru. Ove će se godine, naravno, aktivnosti prilagoditi novom normalnom načinu života.

Od prošle akcije pomoć je dobilo deset socijalno ugroženih obitelji s našeg područja. Prikupljenim novcem nabavljen je novi namještaj, kućanski aparati, PVC stolarija, drva za ogrjev i slično, ovisno o potrebama obitelji.

No, niti ova čudna godina neće velikogoričke i turopoljske humanitarce spriječiti u plemenitoj akciji. Već u ponedjeljak, 7. prosinca, počinje popularna aukcija dresova. Humanitarni nogometni turnir pričekat će neka bolja vremena.

Evo što je Turopoljsko srce objavilo u nedjelju na svom Facebook profilu:

Dragi naš humanitarci,

polako nam prolazi godina koja je bila “drugačija”. Godina koja nas je sve dovela u situacije kada smo imali vremena secirati pojedine sekvence svojih i tuđih života. Bila je to godina kad smo fizički bili dalje nego ikad, a srcem nikad bliži. Turopoljsko srce je ove godine grijalo domove obitelji koje se bore s raznim nedaćama suvremenog života i zato pozivamo Vas sve zajedno da kao i svake godine skupimo u sebi sve ono najbolje i sinergijom taj krug obitelji čiji ćemo dom ugrijati materijalno i emocionalno bude još veći.

Ove godine naša se humanitarna akcija provodi u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom. Sredstva ćemo prikupljati isključivo putem online aukcija dresova, slika i ostalog inventara. Nogometni turnir kafića ćemo prolongirati za prvi adekvatan termin. Pozivamo Vas i sve zainteresirane da nam se priključite u velikoj aukciji dresova koju ćemo započeti već sutra, a koja će trajati sve do kraja godine. Sve donacije i uplate vršit će se na račun udruge.

Turopoljsko Srce
Zagrebačka Banka
HR3923600001102799361

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare