Udruga Nismo same organizira humanitarnu akciju: Podržite projekt taxi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka Ova akcija kontinuirano se provodi od ožujka 2018. u suradnji s taksistima Udruženja Radio Taxi Zagreb /// Do sada su prikupljenim donacijama osigurali 11.000 vožnji za oboljele žene

Nismo same
Udruga Nismo same

Udruga Nismo same i ove godine provodi humanitarnu akciju kojom prikuplja sredstva za projekt taksi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama. Iz udruge pozivaju građane i tvrtke da ih podrže donacijama.

Udruga Nismo same od početka prosinca ove godine pa sve do 26. veljače 2021. provodi svoju osmu po redu humanitarnu akcija kojom prikuplja sredstva za projekt taksi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

Projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ jedinstvena je socijalna usluga koju Udruga, jedina u Hrvatskoj, kontinuirano provodi od ožujka 2018., u suradnji s taksistima Udruženja Radio Taxi Zagreb, priopćili su iz udruga Nismo same.

– Pozivamo Vas da nas podržite donacijom. Kupite za predstojeće božićne blagdane nešto iz našeg asortimana i učinite dobro djelo. Pokažimo zajedno ženama oboljelima od raka da nisu same – navodi se u priopćenju Udruge Nismo same.

Do sada su osigurali 11.000 vožnji za oboljele žene

Udruga je do sada pomogla 324 žene oboljele od raka, a korisnicama su osigurali više od 11.000 vožnji na terapije koje znače život. Nažalost, 17 korisnica koje su koristile ovu uslugu izgubilo je bitku s bolešću.

Korisnice ove usluge su uglavnom žene slabijeg imovinskog stanja koje nemaju živućih članova obitelji, a na liječenje u Zagreb stižu iz svih krajeva Hrvatske. Podrška ovog projekta puno im znači u njihovom oporavku.

Važnost projekta taksi prijevoza na kemoterapiju dodatno je došla do izražaja izbijanjem epidemije COVID-19 kada imunokompromitiranim osobama nije preporučljivo da za odlazak na terapije koriste javni prijevoz.

Kupite majicu i pomognite ženama

Udruga prodaje majice s logom proslavljenih hrvatskih dizajnera, Zorana Aragovića i Jurja Zigmana, te street art umjetnika Slavena Kosanovića Lunara, u prodaji imaju i nove majice s porukom #poštujsisu, a specijalno za ovu akciju dizajnirala ih je mlada likovna umjetnica Diana Zubak.

Uz podršku Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, Udruga je ostvarila i suradnju s ustanovom za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, URIHO Zagreb, koja je za ovu akciju kreirala i sašila unikatne spavaćice na kopčanje s logom Udruge.

– Takvih spavaćica nema na tržištu, a praktične su za nošenje posebice za žene nakon operacije tumora dojke i rodilje – ističu u Udruzi Nismo same.

Udruga u prodaji ima i niz drugih proizvoda, a sve artikle moguće je naručiti e-mailom info@nismosame.com ili preko Facebook stranice Nismo same.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Turopoljski Zmaj
Turopoljski Zmaj
3 years ago

Divna i korisna akcija, divna udruga. Svaka čast!