Važna obavijest za goričke školarce: Odluka o prelasku na online nastavu donosi se za svaku školu posebno

obavijest
Iz Gradske uprave poslali su obavijest kako bi dodatno pojasnili odluku Zagrebačke županije

Goričke osnovne škole do daljnjeg rade po dosadašnjem modelu. U školama gdje je to moguće nastava će se održavati po modelu A odnosno učenici će ići u školu, a gdje to nije moguće bit će online. Iz Gradske uprave danas su poslali obavijest kako bi pojasnili da je Zagrebačka županija donijela odluku o online nastavi za sve osnovne škole kojima je ona osnivač, a ta odluka se ne odnosi na goričke osnovne škole. Gradovi unutar županije trebaju za svoje škole donijeti odluku u skladu s epidemiološkom situacijom.

– Nakon konzultacija s ravnateljima škola, koji su u stalnom kontaktu s epidemiolozima, Velika Gorica ostaje na dosadašnjem modelu. To znači da će se modeli nastave i nadalje određivati u suradnji s epidemiološkom službom za svaku školu pojedinačno i gdje je god moguće nastava će se odvijati normalno – navodi se u priopćenju iz Gradske uprave.

Od jučer učenici od petog do osmog razreda OŠ Nikole Hribara nastavu prate online, a od 11. prosinca na online nastavu su prešli i učenici OŠ Jurja Habdelića.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
barbara k.
barbara k.
2 years ago

Tko je tu lud?

Bernard iz Gorice
Bernard iz Gorice
2 years ago

Svako dijete bi u prvom razredu osnovne trebalo naučiti tko je osnivač njegove škole. To mora podijeliti s roditeljima, koji to moraju naučiti na pamet. Ljudi moji jeste li vi normalni? Tko može znati tko je osnivač neke škole. Koga to uopće briga? A onda se razbacujete nekkakvim priopćenijima i sijete poluinformacije među ljudima koji ionako ne znaju kome vjerovati i što je točno, a što nije. Katastrofa. Sve to mi plaćamo iz poreza i prireza kojeg nam uzimaju od plaća.