Dražen Barišić još je uvijek gradonačelnik Velike Gorice! Tako barem, tri dana nakon njegove ostavke, piše na službenoj gradskoj web stranici

dražen barišić
Detalj s gradske web stranice gorica.hr

 

16:55

Nešto manje od sat i pol od objave našeg teksta na gradskim stranicama napravljena je izmjena pa je i tamo gradonačelnik postao Krešimir Ačkar.

 

Dražen Barišić još je uvijek gradonačelnik Velike Gorice. Tako barem piše na službenoj internetskoj stranici grada gorica.hr u dijelu u kojem se predstavlja gradonačelnik i njegovi zamjenici.

Niti 72 sata od ostavke nije bilo dovoljno gradskim službama da promijene tu poprilično bitnu informaciju. Naravno, da Velikogoričani koji imalo prate medije znaju da je Dražen Barišić još u utorak podnio ostavku kako bi istog dana izašao iz remetinečkog pritvora, u kojem je bio tri mjeseca pod sumnjama u namještanje javnih natječaja i poslova s gradskim firmama poduzetniku Kreši Peteku.

No, to ne znači da odmah nije trebalo promijeniti informaciju o gradonačelniku i na to mjesto staviti pokoju rečenicu o Barišićevom nasljedniku Krešimiru Ačkaru. Istina, ništa suštinski se neće dogoditi, a kamoli promijeniti. Međutim, ovakva aljkavost gradske birokracije oko posla koji je gotov za nekoliko minuta, pokazuje i odnos prema svemu ostalom.

Ne treba zaboraviti da ta birokracija prima novac od nas, građana Velike Gorice. Stoga mi imamo pravo tražiti da odmah, nakon trodnevnog kašnjenja, promijene zastarjelu informaciju jer ovakvim svojim neradom i nas, kao građane ovog grada, sramote.

guest
5 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Barbara k.
Barbara k.
1 year ago

Dobro je. Ja sam mislila da kod njih piše da je gradonačelnik Šuker ili Picula

Turopoljski zmaj
Turopoljski zmaj
1 year ago

Vec po dizajnu stranice vidi se koliko nam je gradska uprava u trendu

Suzana
Suzana
1 year ago

Ima ih ko Kineza a ne mogu napraviti jednu izmjenu na gradskom webu. Da rade u privatnoj firmi vidjeli bi onda što bi im se dogodilo za ovakvo sr…..

Joža
Joža
1 year ago

Znali su oni dobro da to piše tamo nisu baš tako bedasti. To su napravili namjerno Ačkaru da pokažu ko je za njih pravi šef. Joj što će tamo perje letjeti u ponedjeljak. Da mi je to videt.

Mirko
Mirko
1 year ago
Odgovori na  Joža

Mislim da je perje već počelo letjeti. Vidiš da su odmah promijenili.