Noćas su vatrogasci imali pune ruke posla: U sat vremena izbila tri požara, gorjelo skladište i krovovi kuća

vatrogasci
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb

U samo sat vremena noćas su izbila tri požara u Zagrebu. Vatrogasci su imali pune ruke posla.

Ured za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba objavio je da su se noćas u Zagrebu dogodila tri požara, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je oko ponoći dojavu o požaru skladišta na Brezovičkoj cesti. Požar skladišta veličine 15×10 metara i visine 10 metara zahvatio je krovište i uzrokovao njegovo urušavanje. U gašenju požara sudjelovalo je sedam vatrogasnih vozila i 18 vatrogasaca.

Nešto kasnije, oko 1 sat poslije ponoći, zaprimljena je dojava o dimljenju krovišta u Vlaškoj ulici. Na teren je izišlo 15 vatrogasnih vozila i 44 vatrogasaca koji su uspješno ugasili požar krovišta dužine 30 metara.

vatrogasci
Vatrogasci su posla imali i u središtu grada u Vlaškoj ulici

Istovremeno, sedam vatrogasaca i tri vatrogasna vozila iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba i devet vatrogasaca i dva vatrogasna vozila iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava intervenirala su na adresi Kašinci 13, Zadvorsko, gdje je požar balkona zahvatio krovište objekta.

Svi požari su uspješno ugašeni, a na terenu su bili i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, ZET-a, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a uzroci požara i šteta bit će utvrđeni nakon policijskih očevida, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

vatrogasci
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Turopoljski Zmaj
Turopoljski Zmaj
3 years ago

Bravo vatrogasci

Barbara k.
Barbara k.
3 years ago

❤️ ❤️ ❤️