Gorički SDP prozvao HDZ jer je Tomislav Landeka istovremeno vodio GSG i Županijsku upravu za ceste

sdp
Foto: Gorica.info

Gorički SDP poslao je priopćenje medijima u kojem se osvrnuo na informacije objavljene u 24sata da je Tomislav Landeka istovremeno vodio GSG i Županijsku upravu za ceste. SDP to naziva “besramnim” i tvrdi da je to “nezabilježeni oblik i stupanj bahatosti, postavljanje podobnosti iznad javnih potreba građana”.

– Još jedno veliko postignuće HDZ-a – jedan čovjek istovremeno vodi gradsku javnu tvrtku i županijsku javnu ustanovu. Nije metafizika, niti je čovjek Supermen – kažu u SDP-u.

– Nije Landeka glavni junak ove priče, on je samo epizodni lik, doduše s visokim činom potpredsjednika županijskog HDZ-a, ističe SDP-e i pojašnjava da su to omogućili glavni junaci: čelnici HDZ-a Velike Gorice i političke opcije „Stjepan Kožić – nezavisna lista“, oni koji smatraju da na to imaju pravo, oni su gradonačelnici Grada i župan Zagrebačke županije Dražen Barišić/Krešimir Ačkar i Stjepan Kožić.

SDP smatra da niti stanari 368 objekata u gradu, kojima upravlja Gradsko stambeno gospodarstvo, ne zaslužuju „stručnjaka“ koji o njima brine osam sati tjedno, niti žitelji Zagrebačke županije zaslužuju osobu koja uz 1.230 km cesta i čiji rad propituje USKOK u „fušu“ brine i o stambenom fondu Velike Gorice. Pa makar taj „stručnjak“ bio i potpredsjednik HDZ-a Zagrebačke županije, ističu gorički socijaldemokrati.

guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Domaći Dečko
Domaći Dečko
26 days ago

Dobro je da Landeku nisu držali na dvije fotelje jedno deset godina. Toliko bi SDP živio u uvjerenju da je sve u redu. Ovako su ih mediji opet probudili. Blago Hadezeju s takvom oporbom.

Big boss
Big boss
26 days ago

Smeta SDPu što nije njihov čovjek bio na dvije direktorske funkcije