Policija uhvatila serijskog lopova: U jednom danu opljačkao banku i Finu, a prije toga dvije trgovine Osumnjičeni je maskiran medicinskom maskom ulazio u objekte gdje je prijetio zaposlenicima plinskim pištoljem te od njih tražio novac /// Novac je trošio na skupocjenu odjeću i plaćanje dugova

serijskog lopova
Policija je uhvatila serijskog lopova koji je pljačkao po Zagrebu Foto: PUZ

Policijska uprava zagrebačka objavila je da je uhvatila serijskog lopova (26) kojeg sumnjiče da je tijekom siječnja počinio tri razbojništva i tešku krađu ukupne materijalne štete od oko 72.000 kuna.

Zagrebačka policija je utvrdila da je osumnjičeni 20. siječnja u Španskom opljačkao banku te istog dana nakon nepuna dva sata i Finu na Ravnicama. Dva tjedna ranije počinio je još jedno razbojništvo i tešku krađu u dvije trgovine na području Dubrave.

Osumnjičeni je maskiran medicinskom maskom ulazio u objekte gdje je prijetio zaposlenicima plinskim pištoljem te od njih tražio novac. S otuđenim novcem bi pobjegao, a potom odlazio u unajmljeni stan u centru grada. Otuđeni novac trošio je na skupocjenu odjeću i dugove, navode iz policije.

serijskog lopova

serijskog lopova

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zagrebačka policija predala je 26-godišnjeg mladića pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare