Odličan nastup članica Maraton kluba Velika Gorica: Nina Vuković osvojila prvo mjesto, a Tena Petračić je postavila novi osobni rekord

maraton klub
Foto: Maraton klub Velika Gorica

Nina Vuković (juniorka) i Tena Petračić (kadetkinja), članice Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, nastupile su na Ekipnom dvoranskom Prvenstvu Hrvatske, prva liga – 3 kolo. u disciplini 800 m i u potpunosti rezultatski opravdale očekivanja svojim dominantnim nastupima.

Nina Vuković je u ukupnom plasmanu premoćno zauzela prvo mjesto i u trci, koja se može prezentirati u udžbenicima, postavila svoj novi osobni rekord u vremenu 2:12,72. Uz respektabilan rezultat, Klub je dobio i tri nova osvojena boda u Prvoj atletskoj ligi.

Ništa manje nije bila uspješna i Tena Petračić, koja s vremenom 2:23,36 kod ulaska u cilj zauzima osmu poziciju,  ali i ona ruši osobni rekord u dvorani i to za 00:03,80, objavili su iz Maraton kluba.

– Ovo nisu samo sjajni rezultati Nine i Tene već i uspjeh trenera Franje Gavranovića koji predano radi sa svim polaznicima Atletske škole i iz njih uz disciplinu, rad i motivaciju izvlači najbolje rezultate koje mogu postići u svojim uzrasnim kategorijama – ističe Maraton klub Velika Gorica.

Ukupni rezultati 3. kola Ekipno dvoransko Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke dostupni su ovdje.

maraton klub
Foto: Maraton klub Velika Gorica

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare