Gorički HDZ odlučio: Krešimir Ačkar kandidat je za gradonačelnika Velike Gorice. Ačkar obećao da o protukandidatima neće reći ništa loše Ačkar je najavio pobjedu na svibanjskim izborima /// Tvrdi da to pokazuju i rezultati provedenih predizbornih istraživanja ///

hdz
Foto: Gradska organizacija HDZ-a

Gradski odbor HDZ-a Velike Gorice jednoglasno je večeras izabrao Krešimira Ačkara za kandidata stranke na predstojećim lokalnim izborima, objavili su iz goričkog HDZ-a.

– Zahvaljujem kolegicama i kolegama na iskazanoj potpori i izglasanoj kandidaturi za gradonačelnika Velike Gorice. Prolazimo kroz izazovno vrijeme nakon velikog potresa i još uvijek aktualne pandemije koronavirusa, vrijeme u kojem je Velika Gorica pokazala da ima veliko srce. Pred nama su lokalni izbori u svibnju na kojima očekujem pobjedu, a što nam potvrđuju i rezultati provedenih predizbornih istraživanja. Naša kampanja bit će naš svakodnevni rad na projektima za naše sugrađane i svakodnevna suradnja s njima. Svi mi zajedno smo Velika Gorica. Ono što osobno obećava je da o svojim protukandidatima neću reći niti jednu lošu riječ – izjavio je Krešimir Ačkar.

Krešimir Ačkar je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Velike Gorice, zastupnik u Hrvatskom Saboru te obnašatelj dužnosti gradonačelnika Velike Gorice.

 

guest
4 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Barbara K.
Barbara K.
11 days ago

A tko će biti zamjenik?

Turopoljski Znaj
Turopoljski Znaj
11 days ago
Odgovori na  Barbara K.

Bude Ervin, kandidirati će se za zanjenika Kożiću, Ačkaru i Bandiću. Negdje bu prošel 😂

Pero
Pero
11 days ago
Odgovori na  Barbara K.

Bude Neven Karas

Bernard iz Gorice
Bernard iz Gorice
11 days ago

A da se ne lažemo i da ne dajemo lažne nade ostalima – Krešo bu gradonačelnik, sviđalo se to nekome ili ne

Zadnji uredio 11 days ago by Bernard iz Gorice