Novi detalji stravične nesreće koja se dogodila između Buševca i Mraclina: Je li mladi vozač kamiona zaspao za volanom?

mladi vozač
Foto: PUZ

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas između Buševca i Mraclina poginuo je 60-godišnji vozač iz jednog automobila, javlja vecernji.hr. Neslužbeno se doznaje da je mladi vozač kamiona zaspao.

– Kamion je vozio u smjeru Siska iza jednog automobila prilikom uspona na nadvožnjak. Odjednom je, prilazeći vozilu koje je bilo ispred mene, krenuo u suprotni trak te udario u njega i prevrnuo se na bok. U trenutku udarca zaustavio sam svoje vozilo koje je bilo 30 metara udaljeno od mjesta sudara, a kamion je na boku nastavio prema vrhu nadvožnjaka gurati automobil prema meni – ispričao je sudionik nesreće, inače 56-godišnjak.

Muškarac je još dodao kako je nakon što su se vozila zaustavila izašao i pokušao pomoći 60-godišnjem vozaču, no nije mu bilo pomoći.

Neslužbeno se doznaje kako je vozač kamiona star 21 godinu dok je kamion u vlasništvu sisačkog poduzeća Mlin i pekare. Mladi vozač je nakon nesreće bio u šoku te je policajcima tvrdio da je zaspao za volanom. Večernji list doznaje kako su vatrogasci morali rezati vrata s vozila u kojem je bio poginuli vozač kako bi ga mogli izvući iz auta.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare