Policija upala na svadbu i uhitila mladence i vlasnika restorana: Restoran je zatvoren, a oni su zaradili kaznene prijave

svadbu
Policija je upala na svadbu u jedan sat iza ponoći / Ilustrativna fotografija: Pixabay

Zagrebačka policija prijavila je u utorak zbog širenja i prenošenja zaraznih bolesti 48-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta u Đurđekovcu te mladence, 22-godišnjakinju i 23-godišnjaka, koji su tamo organizirali proslavu vjenčanja. Policija je iza ponoći upala na svadbu mladoga para na kojoj je bilo devet osoba.

– U nedjelju, 14. veljače 2021. godine otprilike sat vremena iza ponoći u zatvorenom ugostiteljskom objektu na području Đurđekovca, policijski službenici utvrdili su kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti, unatoč zabrani tj. protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. U navedenom objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju. Prilikom postupanja policijskih službenika nije bilo uporabe sredstava prisile – kažu iz zagrebačke policije.

Zbog sumnji na nepoštivanje preporuka i mjera Stožera, uz policiju na terenu su bili i inspektori Državnog inspektorata, koji su zapečatili objekt.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog širenje i prenošenje zarazne bolesti, navode u utorak u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
2 months ago

Ma nemojte me ….. devet ljudi??? A orgijanje u katedrali i ispred nje?