Kuda krenuti: Pažnja! Zbunjujući znakovi na autocesti iza čvora Velika Gorica jug u smjeru Zagreba, svakako usporite jer traju radovi

zbunjujući znakovi
Zbunjujući znakovi osvanuli su jutros na dijelu autoceste A11 kod Velike Gorice / Foto: Gorica.info

Zbunjujući znakovi dočekali su vozače u četvrtak ujutro na dionici autoceste A11 između čvorova Velika Gorica jug i Velika Mlaka, u smjeru Zagreba. Tamo su u tijeku radovi pa se promet odvija jednim trakom, no 600 metara prije tog suženja postaljeni su zbunjujući znakovi iz kojih nije jasno hoće li se za 600 metara vozači morati iz desne trake prestrojiti u lijevu ili iz lijeve u desnu.

Ta se enigma razrješava nakon nekoliko stotina metara kada novi znakovi pokazuju da se iz desne trake treba prestrojiti u lijevu. Radi se, naravno, o slučajnom propustu, no na toj dionici stvarno vozači trebaju biti pažljivi i moraju smanjiti brzinu jer se promet odvija jednim trakom.

Hrvatske autoceste na svojoj su internet stranici stavile obavijest o radovima: Zbog radova od 4+600 do 2+500 km u smjeru Zagreba promet se vodi jednom prometnom trakom. Predviđeno trajanje radova je danas do 18:00.

Privremeno je onemogućen izlaz s autoceste A11 na čvoru Jakuševec izaći s autoceste A11 u smjeru istoka. Zbog radova za sav promet zatvoren je krak broj 3 čvora Jakuševec (izlaz sa čvora Jakuševec autoceste A11 na autocestu A3 u smjeru Lipovca). Promet se odvija obilaznim pravcima čvor Velika Gorica – D31 – D1 – čvor Kosnica. Predviđeno trajanje radova je do 01.04.2021. godine, stoji u obavijesti Hrvatskih autocesta.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare