Teška prometna nesreća na velikogoričkom području: Vozač zbog prebrze vožnje izletio sa ceste i završio u kanalu

teška nesreća
Fotografija nije povezana s događajem / Foto: Pixabay

Sinoć oko 19 sati dogodila se teška prometna nesreća na području Velike Gorice u kojoj je teško ozlijeđen 36-godišnji vozač.

– Jučer, 27. veljače oko 19 sati, 36-godišnjak upravljao je osobnim automobilom marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka sjevernom kolnikom županijske ceste broj l -31170, između mjesta Drnek i Ribnica, u smjeru sjeverozapada. Ulaskom u lijevi zavoj, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste, uslijed čega je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i oko 860 metara jugoistočno od raskrižja s kolnikom županijske ceste broj ž-3041 u bočnom zanošenju ulijevo sletio van kolnika u odvodni kanal. Nakon slijetanja, vozilom se, nakon otprilike 44 metra, u nekontroliranom kretanju vratio na kolnik – objavila je Policijska uprava zagrebačka.

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC sestre milosrdnice, kazali su iz policije.

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
1 month ago

Na toj cesti svako malo neka nezgoda ili prevrtanje. Posebno često na mostu kod ulaza u Ribnicu sa istočne strane iz smjera Drneka. Uništavanje ograde, razbijanje prilaza, rušenje telefonskih i električnih stupova, otkidanje hidranta – to je potpuno normalna pojava. Nešto ne valja sa asfaltnom površinom, signalizacijom na cesti, nagibom ceste. Nedostaju usporivači i signalizacija da su zavoji i vrlo klizava površina mosta zimi, a vrlo ljepljiva ljeti. Sve to utječe na gubitak kontrole nad vozilom i naravno, prevelike brzine.