Za programe i projekte iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja udrugama namijenjeno 200.000 kuna iz goričkog proračuna

poljoprivrede
Udruge mogu dobiti potporu za promocija malih životinja- golubova, peradi i kunića / Foto: Pixabay

Grad Velika Gorica objavio je javni poziv za dodjelu jednokratnih financijskih potpora za programe i projekte iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja. Ukupan iznos koji je namijenjen ovim projektima je 200.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 100.000 kuna.

Na javni poziv mogu se prijaviti programi i projekti obilježavanja značajnih datuma i važnih obljetnica, organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, edukacije, seminari, stručna predavanja, edukacija javnosti i sl. Također se mogu prijaviti projekti kojima se promiče razvitak poljoprivredne proizvodnje, provođenje mjera unapređenja kvalitete poljoprivrednih proizvoda, promicanje zaštite životinja i smanjenje broja napuštenih i izgubljenih kućnih ljubimaca, uzgoj i promocija malih životinja- golubova, peradi i kunića, uzgoj, unos i zaštita divljači i lovišta, povećanje kvalitete infrastrukture u lovištima.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava, a najduže do 31. ožujka ove godine. Obrasci za prijavu dostupni su na gradskim stranicama.

 

 

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
badjunko
badjunko
1 month ago

BUKI ! ! ! ! !