SDP-ov vijećnik Marijo Zdelar tvrdi: Krešimir Ačkar prepisao je mjere pomoći poduzetnicima od SDP-a i samo ih umotao u HDZ-ov celofan

marijo zdelar
Marijo Zdelar tvrdi da je SDP mjere za poduzetnike predlagao u ožujku i travnju prošle godine / Foto: Matej Crnogaća

Kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću održao je konferenciju za novinare na kojoj se Marijo Zdelar obrušio na mjere financijske pomoći poduzetnicima i gospodarskim subjektima koje predlaže v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Marijo Zdelar tvrdi da je SDP sve te mjere predlagao u ožujku i travnju prošle godine, kada su bile glatko odbijene. Najavio je da će podržati te mjere jer su, kako kaže, to SDP-ove mjere koje su umotane u celofan HDZ-a.

– Mi smo ove mjere predlagali na vrijeme, na početku krize koju je prouzročila epidemija koronavirusa, a Ačkar na zadnjoj sjednici Vijeća i pred izbore. Da nisu izbori pred nama sigurno ih ne bi bilo ni sada – kažu u SDP-u.

SDP-ovci pitaju Ačkara, HDZ i partnere gdje im je vjerodostojnost?  – Kada mi nešto predlažemo to nije dobro i to odbijete prihvatiti, a kada to isto vi predložite onda to postaje odlično rješenje i time se hvalite i kitite kao vašim velikim uspjehom.

– Ovo je dokaz da Krešimir Ačkar ove mjere donosi samo kako bi promovirao sebe u borbi za gradonačelnički mandat. Ovo je dokaz da u Gradu vlada nered, što ćemo mi promijeniti na lokalnim izborima – poručuje Marijo Zdelar.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare