Mladen U. (38) prosjačio je pred goričkim Kauflandom: Kad je stigla policija, nastao je cirkus jer je Mladen izvadio spolovilo i počeo pišati po parkiralištu Mladen je tijekom prošnje za hranu za bebe zaradio 78,20 kuna /// Novac će mu biti oduzet i uplaćen u državni proračun /// Troškove prekršajnog postupka, po odluci suda, platit će građani

mladen
Mladen je prosjačio pred goričkim Kauflandom / Ilustrativna fotografija: Pixabay

Mladen U. (38) prosjačio je pred goričkim Kauflandom, a kada je stigla policija nastao je cirkus. Mladen je izvadio spolovilo i počeo mokriti po parkiralištu pred zaprepaštenim Goričanima i policijom. Policajci su Mladena odmah uhitili, a Prekršajni sud u Ivanić Gradu ga je osudio na 30 dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Mladen je tijekom prošnje za hranu za bebe zaradio 78,20 kuna, taj mu je novac oduzet i bit će uplaćen u državni proračun, dok će troškove prekršajnog postupka, po odluci suda, platiti građani, piše danas jutarnji.hr.

– Prema optužnom prijedlog, Mladen U. se sa 1,66 promila alkohola u krvi 14. siječnja odao prosjačenju. Stajao je ispred ulaznih vrata Kauflanda u Ulici Ljudevita Posavskog u Velikoj Gorici te je u ruci držao papir A4 formata na kojem je pisalo Novalac 1. Tražio je od građana milostinju i uspio je prikupiti 78,20 kuna. No po dolasku policije pred trgovački centar Mladen U. je na parkiralištu počeo narušavati javni red i mir. Iz hlača je izvadio svoj dokaz muškosti kojim je, pred publikom, zapišavao ogradu zaradivši tako prijave za odavanje prosjačenju i za vrijeđanje moralnih osjećaja građana.

guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
1 month ago

Jeftinije bi bilo da su ga policajci maknuli sa ulaza i pustili. Ovako to samo košta nas građane, a sud navodno “radi svoj posao”.Pih

Davorin Horvat
Davorin Horvat
1 month ago

strpajte klošara u zatvor a ne na trošak građana