Uhićen muškarac (34) koji je grebao automobile i bušio gume: U jednoj noći ogrebao je 26 automobila i jedan kamion U noćnim satima na parkiralištu je prilazio vozilima, bušio gume i oštećivao lim

grebao
Na nekim je automobilima probušena jedna guma, a na nekim više njih / Foto: PUZ

Zagrebačka policija uhitila je muškarca (34) koji je grebao automobile i bušio gume po zagrebačkoj Trešnjevci. Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje 27 kaznenih djela oštećenje tuđe stvari.

Policija sumnjiči muškarca da je u noći između 6. i 7. veljače 2021. godine, s ciljem da ošteti, uništi i učini neuporabljivom tuđu stvar, na području Trešnjevke šetajući Ulicama Rudolfa Bićanića, Braće Cvijića, Knežija i Mošćeničkom ulicom, oštetio 27 vozila.

grebao
Foto: PUZ

Muškarac je na parkiranim automobilima, među kojima 26 osobnih i jedno teretno nožem tzv. švicarcem bušio gume i to najčešće po jednu, a na nekima i više njih. Na osam automobila nožem je oštetio odnosno grebao i lim na različitim dijelovima vozila, od blatobrana do vrata i prednjeg poklopca motora.

grebao
Foto: PUZ

Na temelju obavijesti građana, policajci su uspjeli pronaći 34-godišnjaka. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare