Počinje naplata parkiranja na novom parkiralištu u Pucekovićevoj ulici: Roditelji koji voze djecu u vrtić imaju 20 besplatnih minuta

parkiranja
Foto: Gorica.info

Novoizgrađeno parkiralište u Pucekovićevoj ulici od četvrtka, 11. ožujka, ulazi u sustav naplate. Za roditelje koji dovoze i dolaze po djecu u obližnji vrtić, prvih 20 minuta parkiranja bit će besplatno. To se odnosi na vrijeme od 07 do 09 i od 15 do 17 sati, objavili su danas iz VG Komunalca. Naplata parkiranja se uvodi na temelju odluke Gradskog vijeća, ističu iz VG Komunalca.

Parkiralište u Pucekovićevoj ulici spada u 2. zonu naplate, dakle cijena će biti 3 kune za sat vremena parkiranja. Također, kao i u cijeloj drugoj zoni, mogućnost produživanja vremenski je neograničeno.

Plaćanje je moguće SMS porukom, Paydo aplikacijom te naravno na postavljenom parkirnom aparatu.

Inače, parkiralište u Pucekovićevoj ulici ima 98 parkirnih mjesta od kojih je njih 6 osigurano za osobe s invaliditetom.

 

 

guest
3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
2 years ago

Nema džabe ni u stare babe. Za parkinge imate love, a za pokrpati ceste se nema, ha?

Neko negde
Neko negde
2 years ago
Odgovori na  Ribničan

Da bre , kuiš ne ? Za parking imate para a za k….. ceste punih rupa nemate…

Mika Slika
Mika Slika
2 years ago

Nekada davno, kad se većina stambenih zgrada gradila u Gorici, gradili su se i parkinzi ispred tih zgrada. Znači, kada je investirano u izgradnju i godinama poslije toga, parking je bio besplatan….. danas se gotovo svugdje plaća a opet se kuka kako para nema….. zašto?