Sukob zbog Kačićeve ulice: Jurica Mihalj (HDZ) prozvao oporbu zbog politiziranja radova, Damir Slojšek (Most) mu oštro odgovorio

mihalj slojšek
Jurica Mihalj i Damir Slojšek sukobili su se oko Miošićeve ulice

Asfaltiranje dijela Ulice Andrije Kačića Miošića, koje bi napokon trebalo početi sutra, razlog je novog sukoba vladajućeg HDZ-a i oporbenog Mosta. Radovi bi trebali biti završeni sljedeći tjedan.

Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca, kazao je danas da je zima produžila radove, a to iskorištavaju politički protivnici koji koriste nezadovoljstvo stanara. Iako nisu direktno spomenuti ta se primjedba odnosila na velikogorički Most. Njihov gradski koordinator Damir Slojšek posljednje vrijeme učestalo, gotovo svakodnevno, objavljuje statuse kojima proziva gradsku vlast i poduzeće VG Komunalac zbog navodnog odugovlačenja s radovima u jednoj od najvažnijih velikogoričkih prometnica.

Atletski klub Velika Gorica

A i Mostov kandidat za gradonačelnika Ivan Bekavac snimio je jedan video materijal u kojem se također obrušio na HDZ i VG Komunalac.

Niti danas nije trebalo dugo čekati Slojšekovu reakciju na riječi Jurice Mihalja.

“Sramota je da me prozivaju da je A.K.Miošića iskorištena za političko pitanje. HDZ i gospoda ništa drugo ne znaju nego tako lupati. Cijenjena gospodo, ponovit ću kao gradski vijećnik – moje je da upozoravam! U toj ulici živim i znam kako je živjeti u prašini i potresima. Nisam nikad spominjao, ali sada ću. Vrijeme je da dotični gospodin odstupi s direktorske funkcije, jer znamo kako njegova frima radi i asfaltira ulice”, napisao je u objavi na Facebooku Damir Slojšek.

guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Tanja
Tanja
6 months ago

Pitam se da li g. Jurica Mihalj živi u neasfalturanoj ulici. Kako nema srama komentirati da je to političko pitanje i biti u fotelji koju mu je namjestio kradeze. Kada bi imao imalo morala dao bi ostavku na svoju funkciju koju nimalo ne obavlja s kompetencijom.

Turopoljski Zmaj
Turopoljski Zmaj
6 months ago

Sukob političkih titana