Asfaltiranje velikogoričke Kačićeve ulice našlo se usred teških političkih prepucavanja: Most nastavlja verbalni sukob napadom na Ačkara

verbalni napad mosta
Verbalni napad Mosta na HDZ počeo je okršajem zbog asfaltiranja Kačićeve ulice / Foto: Facebook Most VG

Nastavlja se verbalni sukob velikogoričkog Mosta s gradskim HDZ-om, odnosno njegovim predsjednikom i v.d. gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom te predsjednikom Uprave VG Komunalca Juricom Mihaljem. Sukob je buknuo u utorak tijekom obilaska Ačkara i Mihalja gradilišta u Ulici Andrije Kačića Miošića.

Na sporo odvijanje radova u toj ulici višekratno je ukazivao gorički koordinator Mosta Damir Slojšek, kao i njihov gradonačelnički kandidat Ivan Bekavac. To, pak, nije najbolje sjelo HDZ-u, pa im je jučer Mihalj odgovorio kako “politički protivnici iskorištavaju nezadovoljstvo stanara”, te da je pravi razlog usporenih radova zima.

Odgovorio je Slojšek koji je, među ostalim, zatražio Mihaljevu ostavku. Verbalni sukob tu, međutim, ne staje jer je službeno priopćenje medijima poslao Most u kojem glavna meta njihovih napada postaje v.d. gradonačelnik Krešimir Ačkar.

U pripoćenju se navodi da je Ačkar rad oporbe u izjavi za medije nazvao političkom inkvizicijom. Gorički Most, pak, tvrdi da takva sudska iskustva postoje upravo u HDZ-u, ističući, kako su je nazvali, zatvorsku epizodu bivšeg goričkog gradonačelnika Dražena Barišića, kojem je Krešimir Ačkar bio zamjenik. Upravo zbog toga pitaju kada će se on odreći politke svog prethodnika jer, po Mostu, ovo što radi v.d. gradonačelnik je samo nastavak Barišićevog načina rada.

guest
3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Turopoljski Zmaj
Turopoljski Zmaj
4 months ago

Blago ovima u Mostu kad imaju toliko slobodnog vremena

Bernard iz Gorice
Bernard iz Gorice
4 months ago

Mora nam HDZ Velike Gorice puno toga pokazati i dokazati kako bi nas uvjerili da su raskrstili s ostavštinom bivšeg gradonačelnika

Igor Gorički
Igor Gorički
4 months ago

Raskrstili sa baštinom Barišića? Pa Ačkar JEST baština Barišića! Nitko u HDZu čak i da je čestit čovjek zapravo nema svoju volju. Sve se mora raditi po “depeši” stranačkih interesa. Nije Ačkar sa “neba pao”, on je samo namješteni poslušnik kojeg će koruptivna HDZova hobotnica iskoristiti, sažvakati i ispljunuti baš kao i Barišića i baš kao i Šukera prije njega.