Dobre vijesti za stanare Ulice Andrije Kačića Miošića: I drugi dio ulice od križanja s Kurilovečkom do Fabijančićeve dobit će novi asfalt

dobre vijesti
Foto: Gorica.info

Dobre vijesti stižu za stanare Ulice Andrije Kačića Miošića. I drugi dio ulice, od križanja s Kurilovečkom do Fabijančićeve dobit će novi asfalt. Radnici VG Komunalca upravo su skinuli stari asfalt i počeli pripremati podlogu za postavljanje novog.

Ovaj dio Kačićeve ulice razrovan je od rujna prošle godine kada je VG Vodoopskrba počela izgradnju novog zamjenskog kolektora u dužini od 749 m. Zamjenski kolektor počinje od ulice Slavka Kolara i vodi do Ulice Stjepana Fabijančića Jape odnosno do prepumpne stanice koja se nalazi u Ulici Andrije Kačića Miošića. Vrijednost radova je nešto više od dva milijuna kuna bez PDV-a, a radove je odradila zajednica ponuditelja MEBELT i VG Komunalac. Radovi su bili su gotovi prije zime, a onda je trebalo sačekati toplije vrijeme da se može obnoviti asfalt koji je oštećen tijekom zamjene cijevi.

Atletski klub Velika Gorica

Idućih nekoliko dana Kačićeva ulica od križanja s Ulicom Slavka Kolara do Fabijančićeva dobit će novi asfalt na radost svih Goričana koji žive u toj ulici ili se njome voze svaki dan. Upravo se ova ulica proteklih nekoliko dana našla u žiži velikogoričke javnosti nakon izjava predsjednika Uprave VG Komunalca Jurice Mihalja i koordinatora goričkog Mosta Damira Slojšeka.

dobre vijesti
Foto: Gorica.info

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare