Prepoznajete li ovu dvojicu mlađih muškaraca: Nakon svađe s njima, žena (44) je završila pod tramvajem, policija ih traži

žena
Foto: PUZ

Zagrebačka policija pozvala je u pomoć građane kako bi pronašla dvojicu mlađih muškaraca s kojima se posvađala 44-godišnja žena na tramvajskoj stanici. Tijekom svađe je došlo do naguravanja, žena je pala i završila ispod tramvaja koji ju je vukao tri metra. Evo policijskog priopćenja:

– Dana 28. veljače 2021. godine oko 14.10 sati, na tramvajskom stajalištu Trg kralja Petra Krešimira IV bb, smjer Jug, 44-godišnjakinja je došla u verbalni sukob s dvije nepoznate muške osobe kojom prilikom ju je jedna od njih rukama odgurnula. Prilikom pada udarila je u bočnu stranu tramvaja koji se kretao te je pala na lijevi bok između tramvaja i rubnog kamena stajališta. Tramvaj je ženu povukao u duljini od oko 3 metra.

Na fotografijama su muškarci za kojeg se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Prvi nepoznati muškarac je starosti 25 do 30 godina, visine oko 180-190 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan, bio je odjeven u crnu jaknu, plavu majicu, bijele hlače dok je na nogama nosio svijetle tenisice dok je preko vrata nosio crnu torbicu s natpisom.

Drugi nepoznati muškarac je starosti oko 25 do 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, obrijan, a bio je odjeven u  bijelu jaknu s crnim uzorcima, bijele hlače, nosio tamne tenisice dok je na glavi imao plavu šilt kapu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, policija ih poziva da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
3 months ago

Pa imaju bazu podataka sa fotografijama. Neka je pretraže.