Ako tražite atraktivan, dinamičan i zanimljiv posao: MUP je raspisao natječaj za 550 policajaca, evo tko se može prijaviti Nova prilika da postaneš policajac ili policajka ako si mlađi od 28 godina i nisi član niti jedne političke stranke /// Program započinje u rujnu ove godine, a nakon uspješnog završetka čeka te radni odnos u MUP-u

mup
Foto: MUP

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) raspisalo je natječaj za upis polaznika i polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini.

Planira se upis 550 polaznika i polaznica u program koji će započeti najranije 20. rujna 2021., ovisno o epidemiološkoj situaciji. Nakon završetka ovog programa polaznici će dobiti posao u MUP-u odnosno policijskim upravama i ostalim ustrojstvenim jedinicama Ravnateljstva policije, sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu hrvatski državljani i državljanke koji imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, nemaju navršenih 28 godina na dan 20. rujna 2021. godine, imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost te imaju propisanu posebnu razinu tjelesne motoričke sposobnosti. Od kandidata se također traži da su osobno dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP), Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom „za natječaj“.

Rok za podnošenje prijave je do 15. kolovoza ove godine.

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
4 months ago

Atraktivan posao za 4000Kn do 4500Kn???? Ahahahahaa… Pa natjeraju ta da postaneš kriminalac.