Zabrinjavajući podaci: U posljednjih petnaest dana u Hrvatskoj nestale četiri tinejdžerice, tri su rođene 2005., a jedna 2003. godine

nestale
Četiri tinejdžerice nestale su u posljednjih 15 dana / Izvor: MUP

Zabrinjavajući podaci objavljeni su na službenom Vladinom portalu koji se bavi nestalim osobama. U posljednjih petnaest dana u Hrvatskoj su nestale četiri tinejdžerice, tri su rođene 2005. godine, a jedna je tek nešto starija i rođena je u kolovozu 2003. godine.

Ana Špionjak nestala je 13. ožujka. Otišla je od kuće u Babinoj Gredi s poznanikom i nakon toga prekinula sve kontakte s roditeljima.

Dva dana kasnije iz Gudovca, sela pokraj Bjelovara, iz kuće je otišla Sara Bugarinović. Bilo je oko sedam sati ujutro i nakon toga više nije bilo kontakta s roditeljima.

Ana Kliškinjić ove će godine napuniti 18 godina. Inače živi u dalmatinskom mjestu Dicmu, a posljednji je puta viđena u Kaštel Lukšiću 23. ožujka. Od tada se vodi kao nestala osoba.

Magdalena Šušković udaljila se u subotu, 27. ožujka, s adrese boravišta u Lipiku u nepoznatom pravcu.

Odlazak tinejdžera od kuće nije rijetkost. Većina razloga može se svesti na međusobno nerazumijevanje djece i starijih, posebice roditelja. Srećom, velika većina tih nestanaka uspješno se razriješi i djeca se jave i, na kraju, vrate kući. No, to vjerojatno neće previše pomoći onima koji upravo sada brinu jer su njihove kćeri nestale.

U slučaju da imate informacije o nekoj od nestalih djevojaka ili bilo kojoj drugoj nestaloj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Informacije također možete dostaviti i na e-mail adresu nestali@nestali.hr.

 

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Marija
Marija
1 month ago

Jadni roditelji. To je užasan stres. Cure se zaljube i pošandrcaju, zbrišu od kuće, a starci nek lude od brige