Djedica (82) pod utjecajem alkohola vozio u krivom smjeru autocestom: Na sudu je kažnjen s 10.000 kuna i zabranom vožnje sljedeća tri mjeseca

djedica
Djedica je autocestom vozio u krivom smjeru / Foto: Policija

Djedica (82) izazvao je u noći s utorka na srijedu pravu pomutnju na autocesti A3. Prema policijskom izvještaju, 31. ožujka oko 00.45 sati na autocesti A3 policijski službenici uočili su osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao u smjeru istoka kolničkim trakom za promet vozila iz suprotnog smjera.

Čim je policija uočila vozilo koje vozi u suprotnom smjeru, zaustavili su ga i obavili kontrolu vozila i vozača. Djedica je bio pod utjecajem alkohola, imao je 1,17 promila alkohola u krvi, nije imao važeću vozačku dozvolu, prometnu dozvolu niti osobnu iskaznicu.

Nakon obavljene kontrole i utvrđivanja prekršaja 82-godišnjak je uhićen, a potom prepraćen na nadležni sud gdje je kažnjen s novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna.

Djedica je dobio i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca, objavila je Policijska uprava zagrebačka.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare