DM novčano nagradio djelatnike povodom obilježavanja 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj

dm
Foto: dm

Povodom obilježavanja 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj, dm je djelatnicima isplatio novčanu nagradu ekvivalentnu vremenu provedenom u tvrtki.

Tvrtka je na taj način željela naglasiti važnost njihove uloge u poslovanju te im zahvaliti na doprinosu uspjehu dm-a na hrvatskom tržištu, priopćili su iz tvrtke.

– U ovih 25 godina dm je postao najuspješnija drogerija na tržištu i mjesto koje svaki dan posjeti više od 80 tisuća kupaca. Bez naših djelatnika, koji su najzaslužniji za rast i razvoj, njihovog truda i lojalnosti, 25 bi bila tek jedna brojka, a na ovaj način to je znatno, znatno više. Ovom nagradom želimo im zahvaliti što su dm-u omogućili da zauzme posebno mjesto u srcima naših kupaca i da sudjeluje u razvoju zajednice u kojoj poslujemo – izjavio je Mirko Mrakužić, direktor.

Prva prodavaonica dm-a otvorena je u svibnju 1996. u Zagrebu, a danas posluju u 161 prodavaonici. Prošle godine otvorili su i dm online shop, postavši prva i jedina drogerija u Hrvatskoj koja nudi mogućnost kupnje preko interneta.

U tvrtki danas radi više od 1.600 djelatnica i djelatnika, a uz iznadprosječna primanja te brojne mogućnosti za profesionalni i osobni razvoj, osigurano im je i 10.000 kuna naknade za svako rođeno ili posvojeno dijete.

Upravo su njihovi prodavači najbolje plaćeni u maloprodaji. Mjesečno zarađuju oko 10.000 kuna, na drugom mjestu je Lidl sa 7.600 kuna, a na trećem Metro cash˛& carry sa 7.560 kuna.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare