SDP-ovi kandidati za gradonačelnika i zamjenicu, Ivo Jelušić i Brankica Žugaj, građanima Velike Gorice podijelili uskrsne pince

pince
Uskrsne pince / Foto: SDP Velika Gorica

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice Ivo Jelušić sa stranačkim kolegama iz Gradske organizacije SDP-a Velike Gorice te predstavnicima Foruma mladih SDP-a Velika Gorica i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Velike Gorice, Brankica Žugaj, u subotu su uoči Uskrsa građanima Velike Gorice podijelili uskrsne pince.

pince

pince

Jelušić i Žugaj subotnje su prijepodne iskoristili kako bi se podružili s građanima te im tom prilikom, uz mali znak pažnje u vidu ove tradicionalne uskrsne poslastice, uputili čestitke za nadolazeće blagdane, priopćili su iz goričkog SDP-a.

pince

– Mojim Goričankama i Goričanima želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Nadam se da ćemo sljedeći proslaviti u boljem okruženju, bez epidemije, s većim optimizmom i boljim životom u našem gradu – rekao je kandidat za gradonačelnika Ivo Jelušić.

Čestitkama se pridružila i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, Brankica Žugaj.

– Želim da najveći kršćanski blagdan koji simbolizira čvrstu vjeru i nadu provedete u miru, zdravlju i blagostanju! Sretan vam Uskrs – rekla je Žugaj.

pince

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare