Ne propustite priliku i popunite anketu Gorice.info: Između desetorice ponuđenih političara izaberite onog koji je najpozitivniji u Velikoj Gorici

političara

O političarima se uglavnom priča loše. Naravno, postoje dobri razlozi da se uz političara ne veže previše pozitive. Na žalost, i Velika Gorica je prošle jeseni duboko uklesana na korupcijsku kartu Hrvatske.

Sjetimo se, naime, afere Elektrocentar Petek. Ime je dobila po poduzeću u vlasništvu ivanićgradskog poduzetnika Kreše Peteka kojem su se, tvrdili su istražitelji, namještali brojni poslovi širom Hrvatske. U mrežu tajnog praćenja Kreše Peteka ulovljeno je i više naših sugrađana, među kojima je daleko najzvučnije ime Dražena Barišića, bivšeg HDZ-ovog gradonačelnika i njegovog čovjeka od posebnog povjerenja Tomislava Jelisavca, bivšeg predsjednika Uprave VG Vodoopskrbe.

Barišić je proveo tri mjeseca u Remetincu i pušten je tek kada je dao ostavku. Je li stvarno kriv ili nije pokazat će se u pravosudnom postupku. No, činjenica je da je tom aferom bačena dodatna ljaga na zvanje političara.

No, isto tako je činjenica da bi se političari trebali boriti za zajedničko dobro, za dobrobit zajednice u kojoj djeluju, za razgovore, dogovore, kompromis i napredak. I činjenica je da većina političara ne spada u kategoriju negativaca o kojoj smo pisali prije nekoliko rečenica.

Upravo zbog toga je Gorica.info odlučila okrenuti pilu naopako i postavila na web anketu kojom se bira najpozitivniji političar u Velikoj Gorici. Nismo se željeli vraćati u povijest, pa smo napravili naš uži izbor političara koje vam nudimo u konkurenciji za tu titulu pozitivca. Anketu možete naći na naslovnici našeg portala.

Ovo je lista naših prijedloga (abecednim redom):

  1. Krešimir Ačkar (HDZ)
  2. Ivan Bekavac (Most)
  3. Goran Beus Richembergh (GLAS)
  4. Ivo Jelušić (SDP)
  5. Neven Karas (nezavisni)
  6. Ervin Kolarec (HDZ)
  7. Zvonko Kunić (BM365)
  8. Zvonimir Lovrić (Domovinski pokret)
  9. Lucijan Maslać (HSP)
  10. Damir Slojšek (Most).

Ispunite anketu kako bismo saznali tko je najpozitivniji velikogorički političar. Sigurni smo da ih ima. A za nešto više od mjesec dana vidjet ćemo hoće li se rezultati te naše ankete podudarati s rezultatima one najbitnije ankete za političare – lokalnih izbora.

guest
10 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Turopoljski Zmaj
Turopoljski Zmaj
11 days ago

Je, baš su pozitivni. Možda na koronu

Alejandro Horvat
Alejandro Horvat
11 days ago

Zakaj niste stavili mogučnost da glasamo da niko nije pozitivan?

David Starčević
David Starčević
11 days ago

Lucijan Maslać – Hsp

Jelena Vuković
Jelena Vuković
11 days ago

Bekavac (Most) i Maslać ( Hsp)… nema boljih

badjunko
badjunko
11 days ago

ispeci prase ačkar… dr. darko slojšek do pobijede

Dražen Šurbek
Dražen Šurbek
11 days ago

Domovinski pokret i ZVONIMIR LOVRIĆ su jedini autentični

Mario Vuković
Mario Vuković
11 days ago

Maslac i Bekavac

Dario Scepina
Dario Scepina
8 days ago

Profo…narodni čovjek

Marko Lacković
Marko Lacković
8 days ago

hahah pa anketa nemre bit jadnija, 40 tisuca glasova? pa Gorica nema tolko glasaca

Alejandro Horvat
Alejandro Horvat
8 days ago
Odgovori na  Marko Lacković

Koja si ti panjina Lacković. Pa kaj ne kužiš da su izdali naredbe da glasa stranačka mladež. Ili si ti jedan od njih ali za one koji gube u ovoj anketi pa se ljutiš