Policija upala na tulum na kojem je bilo 300 ljudi: Gosti policajce gađali bocama, dvije osobe ozlijeđene

tulum
Tulum je organizirao 20-godišnji vlasnik kuće / Foto: Policija

Prava drama odvijala se noćas u Brnazama kod Sinja. Naime, policija je dobila dojavu o kršenju epidemioloških mjera te narušavanju javnog reda i mira. Po izlasku na teren, u jednoj kući na tulumu su zatekli 300-tinjak osoba. Odmah po ulasku u objekt, policajci su napadnuti pa su u pomoć pozvali i pripadnike Interventne jedinice policije, objavio je portal Ferata.

– Sinoć, nešto prije ponoći, primljena je dojava kako je u mjestu Brnaze ispred kuće parkirano 100-tinjak vozila, dok je unutar kuće više osoba. Policijski službenici su odmah izišli i dolaskom na mjesto događaja zatekli veći broj parkiranih vozila dok je iz kuće dopirala glasna glazba. Osobe koje su se nalazile u kući narušavale su javni red i mir te su vrijeđali policijske službenike čim su ih uočili. Ulaskom u prostor u kojem je bilo okupljeno oko 300 osoba, napadnuti su pripadnici policijske postaje. Napali su ih pojedinci iz mase, koji su na njih bacili boce – kažu iz policije.

Jedan policajac i 25-godišnjakinja, koja se nalazila među okupljenima, ozlijeđeni su u predjelu glave te im je pružena liječnička pomoć u hitnoj medicinskoj službi u Sinju gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Obzirom na oglušavanje okupljenih na policijska upozorenja i zapovijedi u ispomoć su stigli pripadnici  Interventne jedinice policije, te drugih ustrojstvenih jedinica, nakon čega je uspostavljen javni red i mir te nije bilo potrebe za daljnjim postupanjem, navodi se u policijskom izvještaju.

Pronađen je 20-godišnji vlasnik kuće koji je organizirao tulum, te je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare